ye-logo.v1.2

У пісні немає кордону

2609

16 грудня відбувся фестиваль англомовної пісні «The song united us»

Організатори дійства Світлана Драч, викладач англійської мови у Хмельницькому інституті соціальних технологій ВМУРоЛ «Україна» та Сергій Щербанюк, заступник директора по культ-масовій роботі Хмельницького міського будиноку культури, цього разу вирішили провести захід у арт-кафе "Арт Паб". Саме тут компактно розмістились як учасники, так і шалені фанати майбутніх зірок сцени.

"Для цього фестивалю приміщення арт-кафе підходить більше, ніж актова зала будинку культури. Затишна обстановка краще єднає студентів, кожен почуває себе вільно і не соромиться виступати" - ділиться Світлана Володимирівна.

«The song united us» дійсно об'єднує. На п'ятий, ювілейний фестиваль зібрав виконавців не лише з "України", як це було раніше, а з кількох ВНЗ Хмельницького. Особливо приголомшили учасниці з Хмельницького музичного училища. ВІА "ВОГОНЬ" — чудовий інструментально-вокальний ансамбль у складі трьох чарівних та талановитих дівчат Катернини Ясенчук, Яни Ілларіонової та Марії Сударчікової, які виконували пісні під бандури. У їхньому виконанні пісня "Last Christmas" набула нового, автентичного шарму.

Кожен з учасників отримав купу позитивних емоцій та дипломи на згадку про цей хвилюючий вечір.

На завершення фестивалю на сцену вийшли гості — гурт "Гідропанк" зі своїми англомовними піснями.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую