ye-logo.v1.2

З теорією і практикою: хмельничан запрошують до «Школи велосипедистів», аби зменшити аварійність

Афіша 2450
Не всі велосипедисти знають правила дорожнього руху
Не всі велосипедисти знають правила дорожнього руху. Фото: автора

Навчання буде корисним для початківців і вже досвідчених любителів залізних коней.

 У Хмельницькому велосипедистів безкоштовно навчатимуть правилам дорожнього руху. Соціальна ініціатива «Хтось не зробить!» оголошує набір до весняної школи велосипедистів.

Як зазначають організатори, за останні роки в Хмельницькому зросла кількість людей на двоколісних, але через нерозвинуту дорожньо-транспортну мережу міста, відсутність велодоріжок, низьке знання правил дорожнього руху, взаємоповаги усіх учасників дорожнього руху часто трапляються аварії.

«Більшість потенційних велосипедистів не орієнтуються у виборі велосипеда, бояться їхати проїжджою частиною, оскільки невпевнені в собі й не знають правил дорожнього руху. Тому «Школа велосипедистів» буде корисна і для початківців, і для досвідчених любителів сталевих коней. У програмі також школа веломеханіків та курси домедичної допомоги постраждалим у ДТП», - зазначає координатор напрямку «Безпека на дорогах» соціальної ініціативи «Хтось не зробить!» благодійного фонду «Карітас» Сергій Коваль.

Уроки вестимуть досвідчені велосипедисти, інспектори патрульної поліції та інструктор першої допомоги товариства «Червоного Хреста». Курс в школі розрахований на 4 заняття, триватиме постійно, 2 заняття в тиждень вівторок та четвер.

Теоритичні заняття «Школи велосипедистів» відбуватимуться у БФ «Карітас» (вул. Зарічанська10/3) з 18 квітня о 18:00 годині. Будуть і практичні заняття у супроводі інструкторів та автомобіля патрульної поліції.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую