ye-logo.v1.2

У Хмельницькому покажуть «Записки божевільного» на сучасний лад

Афіша 2448
Після аварії герой вистави уявляє себе гоголівським персонажем
Після аварії герой вистави уявляє себе гоголівським персонажем. Фото: надане організаторами фестивалю

Вистава відкриватиме фестиваль моновистав «Відлуння».

Нагадаємо, що з 17 по 21 квітня у Хмельницькому пройде Міжнародний фестиваль моновистав «Відлуння» за участю акторів із Білорусі, Хорватії, Німеччини та України.
Відкриватиме фестиваль вистава «Записки божевільного» за М. Гоголем у виконанні Миколи Козака – актора Львівського академічного обласного музично-драматичного театру ім. Юрія Дрогобича.
Дія вистави відбувається у наш час. Головний герой, потрапивши у кому після аварії, починає уявляти себе Аксентієм Поприщіним – героєм гоголівської повісті. Він відривається від реальності і все глибше занурюється у свої фантазії…
Поставив виставу Влад Сорокін, творчий доробок якого у театрі ім. Юрія Дрогобича складає 13 робіт, серед яких дві моновистави. Грає Микола Козак – молодий актор театру, який задіяний у багатьох репертуарних виставах.
Урочисте відкриття фестивалю «Відлуння» відбудеться 17 квітня о 18.30 у монотеатрі «Кут». Одразу після урочистостей розпочнеться показ вистави. Вартість квитка – 50 грн. Квитки можна придбати у касі монотеатру «Кут» (вулиця Проскурівського підпілля, 34), довідки за телефоном 65-40-76.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую