ye-logo.v1.2

Відомі українські актори зіграють у Хмельницькому комедію «Готель "Беверлі Хіллз"»

Афіша 4600
«Готель "Беверлі Хіллз"» це історії про різних людей, але спільне почуття – любов
«Готель "Беверлі Хіллз"» це історії про різних людей, але спільне почуття – любов. Фото: galka.if.ua

Виставу покажуть у травні в театрі імені Старицького.

У Хмельницькому відбудеться прем’єра вистави «Готель "Беверлі Хіллз"». Це комедія за мотивами трьох невеликих п'єс Ніла Саймона. Її події відбуваються у знаменитому готелі Лос-Анжелеса, де в різний час зупинялися три подружні пари.

З анотації відомо, що перша історія – це новела про непрості стосунки колишнього подружжя, чия дочка виросла і приймає рішення жити з батьком. Екс-глава сімейства – сценарист із Каліфорнії, який веде досить розслаблений спосіб життя. А мати – ділова жінка, редактор щотижневого нью-йоркського видання, яка не збирається віддавати доньку «колишньому».

Герої другої історії – англійська акторка і її чоловік, солідний антиквар. Все, здається, добре. Дівчина успішна і знаменита, але от чоловік, схоже, її не любить...

А третя історія про єврейську парочку, для якої ситуація обертається дуже пікантно. І ставши героями справжнього фарсу, вони дають масу приводів посміятися від душі.

У виставі гратимуть відомі українські актори. Фото: galka.if.ua

Організатори запевняють, що гра талановитих акторів і прекрасно підібрані репліки перетворять спектакль на захоплюючу подорож до глибин людської психології.

Про сокровенне і дуже серйозне, хоча й у жартівливій формі, розкажуть Олексій Богданович, Катерина Кістень, Наталія Васько і Тетяна Аркушенко. Вони зіграють на сцені обласного театру імені Старицького у понеділок, 15 травня. Початок вистави – о 19:00 годині.

Квитки на «Готель "Беверлі Хіллз"» можна придбати на сайті «Сoncert.ua». Їх вартість – 150-390 гривень.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую