ye-logo.v1.2

Меджибіж запрошує на ніч музеїв з ексклюзивною екскурсією

Афіша 3326
Розпочнеться все на території Державного історико-культурного заповідника "Межибіж" о 18:00 13 травня, а завершиться о 16:00 14 травня.
Розпочнеться все на території Державного історико-культурного заповідника "Межибіж" о 18:00 13 травня, а завершиться о 16:00 14 травня. . Фото: Зі сторінки музею у Фейсбук

У фортеці обіцяють вогняне шоу, майстер-класи та багато локацій просто неба.

Ніч музеїв - 2017 у Меджибізькій фортеці: "Палац ВІДКРИТО на реставрацію"! відбудеться з 13 на 14 травня. І хоч символічно це ніч музеїв, програму обіцяють, і денну, і вечірню, і нічну. 
У денній програмі будть відбуватися майстер-класи з експериментальної археології для дітей та дорослих на яких окрім цікавих знань можна буде власноруч зробити собі "сувенір з прадавнини". Паралельно відбуватиметься презентація нової виставки іконопису на склі, дереві, камені Тетяни Цимбарецької, етноярмарок та ярмарок сувенірів, розгорне свою роботу відома Миолина гончарня. Також можна буде посмакувати медом з кордонів Волині та Поділля та сирами з домашньої ферми.

Натомість вечірня програма буде видовищною. Показові бої на мечах, лицарі та прекрасні пані, неймовірні "Історії кохання Меджибізької фортеці", які відкриють на сцені таємниці минулих століть. На великому екрані просто неба - презентація мультфільмів про Меджибізьку фортецю. Вечірня програма повільно перейде у нічну і найвитриваліші зможуть потрапити на ексклюзивну екскурсію: палац Сенявських ВІДКРИТО на реставрацію! Організатори кажеть, лише під час Ночі музеїв відвідувачі ВПЕРШЕ увійдуть до відродженого палацу, який врятовано від знищення. Завершиться дійство вогняним шоу. Загалом програма розрахована майже на добу. Розпочнеться все на території Державного історико-культурного заповідника "Межибіж" о 18:00 13 травня, а завершиться о 16:00 14 травня. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую