ye-logo.v1.2

Тисячі учасників і десятки тем. Чим вражатиме ювілейний «Green Fest» цього літа

Афіша 3299
Хмельничан і гостей міста запрошують на фестиваль
Хмельничан і гостей міста запрошують на фестиваль. Фото: з архіву

На фестивалі вперше презентують проект майбутнього Молодіжного парку.

 Хмельничан запрошують 24 червня на ювілейний «Green Fest» - фестиваль на міському пляжі. Цьогоріч він відбудеться в Хмельницькому вже вп’яте.

Уперше фестиваль провели у 2013 році, щоб привернути увагу до проблеми забудови зеленої зони поблизу міського пляжу та створення на її території Молодіжного парку. Дату його проведення було обрано не випадково, адже фестиваль вирішили приурочити святкуванню Дня молоді.

Великим спільним досягненням команди організаторів, архітекторів із різних міст України та активних хмельничан стало те, що 24 червня 2017 року на фестивалі вперше буде представлено проект майбутнього Молодіжного парку.

Організатори ГО "Хмельницький молодіжний клуб розвитку" кажуть, що «Green Fest» – це майданчик, на якому спільно функціонують спорт, культура та неформальна освіта, які будуть невід’ємною частиною Молодіжного парку. Фестиваль має на меті зібрати якнайбільше прихильників ідеї створення парку, в якому без будь-яких перешкод та спільними зусиллями будуть реалізовуватися ідеї хмельничан.

«Green Fest» став найбільшою подією літа у Хмельницькому - щороку він приваблює тисячі відвідувачів й охоплює десятки тематичних заходів упродовж 24 годин. За роки його існування фестиваль відвідало близько 25 тисяч осіб та у 2016 році встановили рекорд України із фарбами холі.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую