ye-logo.v1.2

Повітряні кулі, зіркові гості і концерти: як Кам’янець святкуватиме День народження

Афіша 3725
Кам`янець запрошує гостей на День Народження
Кам`янець запрошує гостей на День Народження. Фото: з архіву

День міста триватиме з 19 до 21 травня.

Уже через два тижні Кам’янець святкуватиме свій День народження. На жителів і гостей міста чекає ніч музеїв, фестиваль повітряних куль, покази мод, концерти і ще багато сюрпризів. Святкування триватимуть з19 до 21 травня, але урочисті заходи розпочнуться ще в четвер – 18 травня.

18 травня (червер)

Цього дня, в рамках традиційної акції «Ніч музеїв», свої двері гостинно відкриють об’єкти історичного музею-заповідника. А РЦКіМ «Розмай» запросить на звітний концерт коледжу культури і мистецтв. Також кам’янчани зможуть долучитися до Всесвітнього дня вишиванки, який проходить щорічно у третій четвер травня, й одягнути вишиту сукню чи сорочку.

19 травня (п’ятниця)

У місті розпочнеться повітроплавна фієста, а ввечері майдані Відродження відбудеться шоу світіння куль. Також на аеродромі в селі Кам’янка вже вдруге пройде фестиваль малої авіації.

Перший день святкування для кам’янчан і гостей міста запам’ятається ще й музичним вечором на Руській брамі у рамках фестивалю національних культур «Острів семи скарбів». У той же час на площі Польський ринок відбудеться вокальний конкурс «Голос Кам’янця».

20 травня (субота)

Місто прийматиме міжнародні делегації і урочисто відзначатиме День народження.

У Європейському сквері планується підписання угод із новими містами-партнерами, а також проведення Карнавалу дружби за участю гостей і всіх бажаючих кам’янчан у напрямку Старого міста. Там, біля Ратуші, відбудуться офіційні заходи, а потім на Вірменському бастіоні офіційно відкриють парк мініатюр «Замки України»

Далі програма Дня міста наповнена концертною програмою, модними показами, дефіле красунь із сучасними зачісками, конкурсом «Міні-міс і міні-містер Кам’янця-Подільського» і виступами учасників фестивалю «Острів семи скарбів» та фіналіста вокального шоу «X-фактор» Олександра Кривошапка.

21 травня (неділя)

В останній день святкування у Кам’янець-Подільській фортеці відкриють виставку незалежних художників. Також відбудеться концерт симфонічного оркестру Хмельницької обласної філармонії і україно-венесуельського хореографа Амадора Лопеса.

Більш детальна програма вже згодом. Стежте за новинами.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую