ye-logo.v1.2

Хмельничанок запрошують покататися на велосипеді і покрасуватися у білому вбранні

Афіша 2965
Торік були в рожевому, а цього року запрошують одягнути біле
Торік були в рожевому, а цього року запрошують одягнути біле. Фото: з архіву

У місті знову організовують дівочий велопарад.

Центральними вулицями Хмельницького вже цієї неділі, 14 травня, проїдуться красуні на велосипедах. У місті відбудеться черговий дівочий велопарад. Традиційно заїзд буде тематичним. Збір учасниць – на майданчику біля кінотеатру імені Шевченка.

«Організовуємо велопарад уже не вперше, щоразу він тематичний, аби було цікавіше. Цього року влаштуємо велопрогулянку в білому. Хмельничанки можуть прикрасити себе і ровер, аби це дарувало радість їм та іншим», - розповідає головна організаторка дівочих велопарадів Ольга Брила.

Як вона пояснила, дівчата проїдуться кілька кілометрів головними вулицями міста, щоб могли легко впоратися ті, хто їздить на ровері нечасто. Каже, це чудова можливість більше «покрасуватися», ніж кататися. Організатори сподіваються, що погода сприятиме прогулянці, і заїзд не доведеться переносити.

«Велорух стрімко розвивається в усьому світі. І в нашому місті все більше велосипедистів. Це екологічний вид транспорту, який не потребує витрат на пересування, - додає Ольга. - Дівчата їздять на велосипеді не тільки на прогулянки, а й на роботу».

Дівочий велопарад у білому відбудеться 14 травня. Старт о 16 годині.

Нагадємо, торік у Хмельницькому провели «рожевий» велопарад.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую