ye-logo.v1.2

Сезон підготовки до осіннє-зимового періоду стартував На правах реклами

1475
У період таких сезонних розпродажів, окремі магазини та бренди вирішують позбутися товарних залишків, а тому можуть пропонувати знижки до -80%
У період таких сезонних розпродажів, окремі магазини та бренди вирішують позбутися товарних залишків, а тому можуть пропонувати знижки до -80%

Українці, у пошуках вигідних цін на одяг, почали активно відвідувати розпродажі: про це свідчать результати опитування, за якими майже 70% опитаних заявили, що заздалегідь планують купівлю речей у період сезонних знижок.

Влітку, найбільш актуальними стали зменшені ціни на купальники. В червні, їх можна було придбати на 20% дешевше, сьогодні – є можливість знайти навіть трендові варіанти зі знижкою -70%.

Друге місце, серед пошукових запитів українців, посіли вигідні цінові пропозиції на взуття. З початку літа, жителі країни активно шукали босоніжки та шльопанці зі знижками від -10 до -40%. В останній же час, зріс попит на спортивне взуття, осінні жіночі туфлі та навіть черевики колекцій попередніх років, на які сьогодні, навіть такі популярні бренди як New Balance та Crocs, знижують ціни в рази.

Окрім цього, українці почали готуватися до холодного періоду року та купувати теплі речі на міжсезонних розпродажах, ціни на яких зараз найменші. Так, сьогодні можна купити куртку Mango зі знижкою -50% – від 899 грн, або навіть шубу з мутону за 10 000 грн, замість 20 000 грн.

У період таких сезонних розпродажів, окремі магазини та бренди вирішують позбутися товарних залишків, а тому можуть пропонувати знижки до -80%, говорить популярна платформа акцій Скидочник. Розуміючи це, жителі країни часто відкладають крупні покупки на кілька тижнів, або місяців (наприклад до Чорної п’ятниці, яка традиційно проходить у кінці листопада), щоб вигідно придбати те, що планувалося.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую