ye-logo.v1.2

Підсумки дня: переполох на вулицях Хмельницького, «тепла» Шепетівка і рейди від Генштабу

Суспільство 1859
Яким був день 13 листопада
Яким був день 13 листопада. Фото: Укрінформ

Короткий огляд новин за сьогодні, 13 листопада.

Хмельницький. Переполох на вулицях Хмельницького сьогодні спровокували автомобілі швидкої допомоги, які роз’їжджали містом на швидкості і з увімкненими сиренами. Чимало хмельничан вирішили, що сталося щось надзвичайне, але, згодом стало зрозуміло, що то був… експеримент. Поліцейські разом із журналістами перевіряли, як у Хмельницькому водії надають перевагу в русі автомобілю карети швидкої допомоги.

Що з цього вийшло – читайте за посиланням.

І ще одна новина про вулиці міста – майже тисячу їх зібрали у одній книзі. Відомості про усі хмельницькі вулиці, провулки, проїзди, майдани відтепер зібрані в одній книзі «Вулиці Хмельницького», яку днями презентували в обласному центрі. Її автор – провідний науковий співробітник Хмельницького обласного краєзнавчого музею Сергій Єсюнін.

Шепетівка. Ще одна «гаряча» новина – у Шепетівці таки включили тепло. До кінця листопада. Сьогодні відбулась екстрена нарада під керівництвом Голови Хмельницької ОДА, за участю керівників силових структур Хмельницької області, а також керівників ПрАТ «Шепетівкагаз», ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» та Шепетівського міського голови. На нараді прийняли компромісне рішення – газ, а відповідно і тепло, подаватимуться у домівки шепетівчан до 30 листопада.

«Питання щодо подальшого сталого проходження опалювального сезону 2018/2019 рр. у м. Шепетівка та Шепетівському районі залишається відкритим – повідомили у ПАТ «Шепетівкагаз».

Красилів. Суд визнав невинним директора ДП «Красилівський агрегатний завод». Але вирок Хмельницького міськрайонного суду ще може бути оскаржений. Нагадаємо, в лютому 2016 року Генпрокуратура оприлюднила відео затримання директора «Красилівського агрегатного заводу». У квітні того ж року Петро Королюк вийшов на волю під заставу в 5 мільйонів гривень.

Старокостянтинів. Через міст у Старокостянтинові на автомобільній дорозі державного значення Н-03 Житомир-Чернівці з 15 листопада цього року і до 30 липня наступного, повністю закривають рух транспорту. Міст потребує суттєвих ремонтних робіт, зокрема ліквідовуватимуть пошкодження після ДТП, що сталося у серпні. Тоді завантажена зерном вантажівка протаранила огорожу мосту та перекинулася у воду. Схема об’їзду – за посиланням.

Призов. У період з 12 по 16 листопада комісія Генерального штабу Збройних Сил України проводить перевірка стану військового обліку призовників та військовозобов’язаних. У Міноборони кажуть, офіцери «здійснюватимуть моніторинг на підприємствах Хмельниччини, установах та організаціях різних форм власності, щоб надати методичну допомогу керівникам у питаннях організації та ведення військового обліку».

І наостанок, у Хмельницькому близько 20 відсотків «живих» скульптур, на які минулого року виділили із міського бюджету 167 тисяч гривень, знищили самі ж хмельничани.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую