ye-logo.v1.2

На Хмельниччині з’явилася ще одна об’єднана територіальна громада

2183
Рішення прийняли на позачерговій сесії
Рішення прийняли на позачерговій сесії. Фото: samooborona-netishyn.com.ua

Утворено Нетішинську міську ОТГ.

На Хмельниччині утворено ще одну ОТГ на базі міста обласного значення: до Нетішина приєдналися жителі сіл Старий Кривин та Новий Кривин. Про це повідомляють у відділі з організаційних питань апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради.

«У п`ятницю, 31 травня, на позачерговій 57-й сесії Нетішинської міської ради прийнято рішення, яким остаточно добровільно приєднано Старокривинську сільську територіальну громаду (сіл Старий Кривин і Новий Кривин) до Нетішинської міської територіальної громади та затверджено план організаційних заходів щодо добровільного приєднання», - зазначають в повідомленні.

Нагадаємо, ще у березні з приводу приєднання сіл до Нетішина у Старому Кривині відбулися громадські слухання. Сільчани вирішували питання про добровільне приєднання до Нетішина або до сусідньої Крупецької ОТГ. Після обговорення про перспективи розвитку та можливості села у майбутньому відбулося таємне голосування мешканців сіл Старий Кривин і Новий Кривин. Відтак, за результатами голосування, більшість висловили бажання приєднатися до Нетішина.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую