ye-logo.v1.2

Меморіальну дошку на честь захисника Володимира Просяного встановили в Кам'янці-Подільському

Суспільство 514
Володимир Просяний брав участь в операціях зі звільнення Херсонщини, ніс службу на Куп
Володимир Просяний брав участь в операціях зі звільнення Херсонщини, ніс службу на Куп'янському напрямку Харківської області. Фото: скрін з відео

Життя Героя обірвалося на полі бою на Харківщині.

У Кам'янці-Подільському вшанували пам'ять загиблого на російсько-українській війні захисника Володимира Просяного, встановивши на його честь меморіальну дошку.

Як розповідають в Кам'янець-Подільській міській раді, молодший сержант Володимир Просяний з позивним «філософ» був стрільцем, мужньо відстоював незалежність нашої країни.

«Був у пеклі, бачив смерть, пропри все виконував свій обов'язок перед нами усіма до кінця. Рідні згадують, як Володимир був у відпустці та казав, що якби навіть була можливість залишитись вдома, все одно б вже ніколи не залишив своїх побратимів», - зазначають в міській раді.

Володимир Просяний брав участь в операціях зі звільнення Херсонщини, ніс службу на Куп'янському напрямку Харківської області.

Життя Героя обірвалося на полі бою. Герой загинув 11 серпня 2023 року в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання на Харківщині.

Вічна шана захисникові…

Нагадаємо, на фасаді ліцею у Панівцях на Кам'янеччині встановили меморіальну дошку на честь свого випускника – захисника Ростислава Остафійчука.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую