ye-logo.v1.2

Отримані кошти від продажу комунального майна Хмельниччини спрямують на підтримку бойових підрозділів Сил оборони

Суспільство 657
Перелік та розподіл між військовими формуваннями має визначити ОВА й повідомити про це депутатів
Перелік та розподіл між військовими формуваннями має визначити ОВА й повідомити про це депутатів. Фото: ілюстративне з архіву редакції

Сума, яку виділять з бюджету області, складає понад 54 мільйони гривень.

Керівництво Хмельниччини спрямує кошти, отримані від реалізації комунального майна за роки війни, на першочергові потреби бойових підрозділів Сил оборони. Відповідне рішення ухвалили на засіданні комісії з питань бюджету та фінансів, повідомляється на сайті Хмельницької облради.

Впродовж 2021-2023 років від відчуження об'єктів малої приватизації до обласного бюджету надійшло 54 454 600 гривень. Тому на засіданні комісії вирішили ці кошти виділити для військових формувань, які безпосередньо беруть участь у бойових діях.

Під час засідання було рекомендовано представникам Хмельницької обласної військової адміністрації спрямувати виділені кошти для закупівлі безпілотників, засобів радіоелектронної боротьби, а також транспортних засобів і мобільних пунктів перебування особового складу. Перелік необхідної допомоги та розподіл між військовими формуваннями має визначити ОВА й повідомити про це депутатів.

Читайте також: Працівники ЗАЕС братимуть участь у розбудові Хмельницької АЕС: їм будують житло

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую