ye-logo.v1.2

На Летичівщині з палаючого автомобіля врятували чоловіка

Суспільство 399
Автомобіль 45-річного чоловіка зайнявся прямо під час руху неподалік поліцейського посту
Автомобіль 45-річного чоловіка зайнявся прямо під час руху неподалік поліцейського посту. Фото: ГУ ДСНС в Хмельницькій області

Попри вогонь, який швидко розповсюджувався, поліцейські витягнули чоловіка з машини та викликали рятувальників.

Учора, 23 червня, близько 9-ї години вечора, неподалік села Бохни Летичівської тергромади загорівся легковик. Як повідомляють в секторі комунікації Головного управління Нацполіції області, з палаючого автомобіля вдалося врятувати чоловіка.

«Патрульні помітили на узбіччі палаючий автомобіль. Як з'ясувалося, за кермом транспортного засобу перебував водій з інвалідністю. Попри вогонь, який швидко розповсюджувався, поліцейські витягнули чоловіка з машини та викликали рятувальників», - зазначають в поліції.

Додають, що автомобіль 45-річного жителя Вінницької області зайнявся прямо під час руху неподалік поліцейського посту, на якому того вечора чергували працівники сектору реагування патрульної поліції Максим Мул та Віктор Грондецький. Правоохоронці, побачивши палаючу автівку, одразу побігли на допомогу.

«Водій був у стані стресу не міг самотужки вибратися з автомобіля. Поліцейські витягнули чоловіка та відвели у безпечне місце. Вогонь розповсюджувався дуже швидко. Пожежу вдалося приборкати лише рятувальникам, які приїхали за викликом працівників поліції», - додають правоохоронці.

Як зазначають в Головному управлінні ДСНС в Хмельницькій області, ймовірна причина пожежі — несправність гальмівної системи.

Читайте також: На захід зареєстрували пів тисячі машин: у Хмельницькому відбулися благодійні автоперегони

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую