ye-logo.v1.2

Погода на завтра – на Хмельниччині буде ще спекотніше

Суспільство 964
30 червня на Хмельниччині може бути до 34 градусів вище нуля
30 червня на Хмельниччині може бути до 34 градусів вище нуля. Фото: автора

Неділя може стати одним із найспекотніших днів місяця.

Завтра, 30 червня, як і в попередні дні, пануватиме антициклон. А відтак будуть високі температурні показники та без опадів.

За прогнозом Хмельницького обласного центру з гідрометеорології, у неділю буде мінлива хмарність та без дощів. Температура повітря вночі коливатиметься в межах 15-20 градусів, а вдень – від 29 до 34 градусів вище нуля. У Хмельницькому вночі прогнозують +17…+19, а вдень – 31-33 градуси з позначкою «плюс». Вітер південний 5-10 метрів за секунду.

Якщо зазирнути на синоптичну карту ресурсу «Ventusky», то спеку прогнозують на всій території Хмельниччини. До +33 буде всюди, а ось у Кам'янці-Подільському стовпчики термометрів можуть сягнути позначки в 34 градуси вище нуля. Ближче до опівночі спека спаде до 24 градусів.

«У Хмельницькому ясна погода спостерігатиметься протягом усього дня. Без опадів», - такий прогноз погоди на останній день червня міститься на сайті «Синоптик».

До речі, за 130 років метеоспостережень 30 червня в Хмельницькому найспекотніше було в 1994 році, тоді температура повітря становила 29,6 градусів з позачкою плюс. Тож, не виключено, що 30 червня 2024 року буде встановлений новий температурний рекорд.

Читайте також: Двом захисникам із Хмельниччини присвоїли звання Героя України

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую