ye-logo.v1.2

Юна спортсменка з Хмельницького виборола «срібло» на міжнародному турнірі з великого тенісу

Спорт 264
Міжнародний турнір з великого тенісу відбувся у Литві
Міжнародний турнір з великого тенісу відбувся у Литві. Фото: Хмельницька міська рада

За перемогу на міжнародному турнірі з великого тенісу боролися 32 тенісистки з чотирьох країн.

У литовському місті Каунас з 22 по 30 червня тривав міжнародний турнір з великого тенісу Tennis Space Academy Cup 2024 у віковій категорії до 14 років. Вихованка Хмельницької ДЮСШ №3 Анна Щавінська здобула на змаганнях срібну медаль. Про це повідомили у Хмельницькій міській раді.

Загалом перемогу на міжнародному турнірі з великого тенісу боролися 32 тенісистки, які представляли Литву, Україну, Польщу й Румунію. У змаганні взяли участь 10 команд.

Як зазначили у міськраді, Анна Щавінська продемонструвала чудову гру в одиночному розряді. З рахунком 6-0, 6-1 дівчина перемогла у другому раунді тенісистку з Румунії. Чвертьфінал для неї також завершився перемогою над суперницею із Литви із рахунком 6-2, 6-3. А от у півфіналі українська спортсменка поступилася представниці Польщі, здобувши статус півфіналістки.

У парному розряді Анна виступала разом із киянкою Вікторією Зайченко. Вони пройшли до фіналу, здолавши пари з Литви в чвертьфіналі та півфіналі. У напруженому фіналі Анна та Вікторія поступилися парі з Румунії та Молдови з рахунком 5:7, 6:1, 11:9 й стали срібними призерками чемпіонату.

Читайте також: Хмельницький «Електротранс» отримав нагороду від Європейського банку реконструкції й розвитку за проєкт модернізації тролейбусів

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую