ye-logo.v1.2

Погода на завтра – на Хмельниччині все ще буде дощити

Суспільство 505
Переважна частина опадів випаде уночі
Переважна частина опадів випаде уночі. Фото: автора

Утім вдень опади будуть короткочасними, а під вечір розпогодиться повністю.

Завтра, 4 липня, погода у першу половину дня на Хмельниччині залишатиметься похмурою і вологою. Синоптики прогнозують короткочасні дощі, місцями грози. Надмірної спеки цього дня не буде. Однак у другій половині дня розвидниться. 

Як інформують у Хмельницькому обласному центрі з гідрометеорології, на градусниках по області вночі фіксуватиметься від +11 до +16 градусів. Вдень очікується від +17 до +22. Щодо Хмельницького, то тут нічна температура складатиме від +13 до +15 градусів. Вдень потеплішає до +18 +20.

Синоптична карта «Ventusky» показує, що рясно вкриє дощами Хмельниччину цього дня уночі. Зранку також дощитиме, але переважно у західній частині області та Хмельницькому. Близько опівдня опади на території області будуть місцями і незначні. А з настанням вечора вони припиняться повністю.

За словами української синоптикині Наталки Діденко, незначне зниження температури й дощі цього дня спостерігатиметься у всіх західних країни. Водночас вона наголошує, що дощі можуть пройти із грозами. Найбільша ймовірність їх, згідно із синоптичною картою, саме вночі.

Читайте також: Юна спортсменка з Хмельницького виборола «срібло» на міжнародному турнірі з великого тенісу

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую