ye-logo.v1.2

Сергій Скоробогатий: «Чому вони полізли до нас?»

Політика 3817
vernoe-kazachestvo.org.ua
Фото: vernoe-kazachestvo.org.ua

Хмельницькі козаки проти вшанування царської сім'ї Романових та, на противагу хресній ході, готуються провести свою акцію.

«Завжди політика Росії відносно України йшла у руслі русифікації і Царат робив усе, щоб знищити таку державу як Україна, щоб розтягнути її землі, знищити інтелігенцію і ви прекрасно знаєте ці всі речі, - каже отаман Хмельницького окремого козацького курення імені І. Нечая Сергій Скоробогатий. - А почалося це з того, що вони знищили Козаччину. Чому ми маємо вшановувати якихось царів Романових, до речі, невідомо чи він Романов чи ні. Фактично рід Романових закінчувався на Павлу ІІ. До того ж, оте безхребетне створіння Миколу ІІ навіть рідний батько не поважав. Якщо Росія канонізувала його, то хай у себе і вшановують, чого на території України повинне підніматися питання імперського царювання над нами?»
Хмельницькі козаки мають намір завтра, 12 липня, подати заявку на проведення свого мітингу та, навіть, скликають раду старшин.
«Загалом такої структури як «Чорноморське козаче військо» у нас не зареєстровано. Я подивився в інтернеті, оце «Чорноморське козаче військо» зареєстроване у Придністров'ї. Чому вони полізли до нас? Я не розумію. Придністров'я — це фактично ще одна російська республіка. Це російська п'ята колона. Не розумію чим їх зацікавив Хмельницький. Вони збираються біля церкви Московського патріархату і за підтримки Московського патріархату. Я не розумію, що це таке і чому вони саме на Хмельниччині збираються. Можливо вони хочуть перевірити нас, хмельничан, як саме ми будемо реагувати», - обурюється Сергій Скоробогатий.
Нагадаємо, що 17 липня об 11-ій годині ранку “Чорноморське козаче військо” проведе хресний хід, в пам'ять про царську сім'ю Романових під назвою «Прости нас государь».

Коментарі:

Микола Ткачук 12.07.2013 13:06

Давайте також проведемо паралельну акцію проти царизму та його послідовників більшовиків, які несамовито нищили все українське. І ПРИ ЦЬОМУ ВШАНУЄМО ПАМ'ЯТЬ ЗАМОРДОВАНИХ НИМИ БОРЦІВ ЗА ВОЛЮ УКРАЇНИ! Слава Україні!!! Ганьба владі, яка санкціонує такі збіговиська. Ну що, скажіть будь-ласка має Україна до якогось царька, може навіть і дуже славного та великого для когось іноземця?

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую