ye-logo.v1.2

Михайла Василишина не захотіли бачити секретарем навіть «свої»

Політика 3170
з архіву
Фото: з архіву

Хмельницька міська рада досі залишається без секретаря.

«Хочу подякувати за висловлену мені довіру та висунення моєї кандидатури на посаду секретаря міської ради. Я запевняю усіх, що свої досвід, знання, силу, вміння спрямую на те, щоб наше місто процвітало, щоб наш обласний центр був одним із кращих. Я заявляю, що не підведу вас і буду належним чином виконувати свої обов'язки», - пообіцяв перед таємним голосуванням на сьогоднішній сесії кандидат у секретарі Хмельницької міської ради Михайло Василишин.
Згадав про свій секретарський етап професійної кар'єри і колишній секретар міської ради Валерій Лесков: «У свій час було скасовано рішення міської ради про обрання мене секретарем у 2010 році. Аби не повторювалися такі судові процеси, хочу запитати у Михайла Йосиповича, чи є ви керівником якоїсь політичної партії, приватним підприємцем, чи маєте приватні статутні фонди підприємств чи інше, що може суперечити закону?».
Як запевнив кандидат, свого бізнесу він не має, партіями не керую, а його сім'я взагалі є бюджетниками. Проте результати голосування виявилися невтішними для начальника управління охорони здоров'я, якого на посаду секретаря висунув міський голова Сергій Мельник. Попри те, що «Батьківщина» має абсолютну більшість у міськраді, свій голос за Михайла Василишина віддали лише 20 депутатів, решта 28 проголосували проти.
 У кулуарах подейкують, депутатів обурило те, що Михайла Василишина висунули на посаду секретаря незадовго до сесії, не обговоривши цього із ними. А тому міські обранці і висловили своє «фе», проголосувавши більшістю проти.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую