ye-logo.v1.2

У Кам'янці «регіонівські» «тітушки» потруїли газом дітей, нардепів і громаду

Політика 4542

Про це повідомляє депутат Хмельницької міської ради від ВО «Свобода» Олександр Симчишин.

Вчора, 23 вересня, у Кам'янці-Подільському народні депутати від ВО «Свободи» Ігор Сабій, Ірина Фаріон та Олександр Мирний зустрілися із місцевими жителями. Проте без провокацій з боку Партії регіонів не обійшлося. Так запевняють самі «свободівці».
«Опісля того, як розпочалася зустріч, «тітушки» кинулися на прорив, виламали двері двох із трьох входів у будинок культури та намагалися потрапити в середину зали, де відбувалася зустріч. Отримавши відсіч націоналістів, «тітушки» розпочали використовувати газові балончики. Проте потрапити до зали їм так і не вдалося – конфлікт вдалося локалізувати. Аби убезпечитися від подальших провокацій, народні депутати-свободівці Ігор Сабій, Олександр Мирний та частина присутніх на зустрічі людей вийшли із зали на вулицю», - повідомляє депутат Хмельницької міської ради від ВО «Свобода» Олександр Симчишин.
Націоналісти нарахували близько 70 «тітушок» і звинуватили у бездіяльності міліціянтів, які «жодних дій, аби зупинити свавілля найманців, не вживали. Тільки побачивши, що люди власними силами зупинили «тітушок», співробітники МВС почали вживати дій, аби припинити порушення законности.»
«Тітушками» виявилися боксери, борці та тренери місцевої ДЮСШ №2. Коли ж вони спробували увірватися до зали, то навіть збили заступника начальника управління МВС. «Свободівці» забарикадували входи і дали відсіч молодикам спортивної зовнішності, які наприкінець застосували балончики з газом, проте потруїли себе та дітей з танцювального ансамблю, які репетирували на другому поверсі міського будинку культури. На вулиці «тітушки» перегрупувались і зробили спробу вчинити бійку з «свободівцями», але, коли до них вийшло тридцять націоналістів, молодики спортивної зовнішності заспокоїлися, а за десять хвилин зникли в невідомих напрямках», - повідомляє кам'янець-подільський сайт «Кампот».

Ось такі барикади збудували "свободівці", аби не впустити "тітушків"

Коментарі:

denis :-) 28.09.2013 23:12

Газ застосували самі сс-вободівці, фашисти. Сабіяку на гіляку! СС-вобода ніколи не переможе

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую