ye-logo.v1.2

Перші пішли. Райони пропонують свої кандидатури на керівні посади

Політика 3992

Делегація Чемеровецького району приїхала до голови ОДА Леоніда Пруса з пропонувати свого голову району.

Поки політики все ще не можуть поділити між собою райони та квоти, активізувалися люди. Вчора до голови ОДА приходили медики, які вимагали, щоб признечення керівника департаменту охорони здоров'я відбувалося не за політичною доцільністю, а за професійними якостями та за згодою самих медиків. Сьогодні ж, з самого ранку, раніше навіть, ніж сам голова з'явився на робочому місці, приїхали з такою ж пропозицією представники Чемеровецького району. 

"Ми пропонуватимемо голові ОДА при призначенні голови Чемеровецької РДА, дослухатися до нашої пропозиції, та призначити Олександра Чорного. Це людина, яка здатна об'єднати район, бо його у нас поважають. Він зробив сам себе, споконвічний чемерівчанин і патріот району", - повідомив чемерівчанин, депутат обласної ради Михайло Загородній.

Після короткої бесіди з керівником області, Михайло Васильович повідомив, що Леонід Прус обіцяв дослухатися до їхньої пропозиції, але поки немає рішення політичних партій, нічого конкретного не обіцяє. 

З такою ж пропозицією чемерівчани пішли до голови обласної ради та заступників.

У зверненні, яке представники району, передали першим особам області, вони застерігають, що "будь-які спроби кадрових призначень керівного складу райдержадміністрації, ігноруючи пропозицію провідних демократичних партій району, ради Майдану та громади (...) лише призведуть до зростання соціально-політичної напруги, конфронтації між представницькою та виконавчою гілками влади та будуть приречені на цілковиту поразку". 

"Ми хочемо, щоб нашим районом керувала людина, яку поважають саме в районі, яка зможе працювати для району і відстоювати інтереси жителів району. Не хочемо, щоб нам призначили когось, хто керуватиметься інтересами політиків, а не жителів. Закликаємо й інші райони відстоювати своїх нормальних людей, поки не пізно", - зазначили учасники делегації.

Коментарі:

Петро Фуртелюк 29.03.2014 09:43

Дуже шкода.
Шкода. Що таких негідників і явних мерзотників які написали це рукоблудсво носить по нашій прекрасній Чемеровецькій землі. Землі працьовитих і гордих людей.
Для кожного пересічного Чемерівчанина . На сто відсотків абсолютно зрозуміло, що вище написаний "коментар" не відповідає дійсності. Мабудь він розрахований на відвідувачів сайту з інших регіонів.
Для прикладу що до функціонування того ж карєру в селі Жабинці. Люди з села хто будується можуть безкоштовно отримати необхідну кількість піску а сільська рада в рамках угоди соціального партнерства -матеріальну технічну фінансову допомогу. Саме завдяки роботі карєру здійснюється будівництво того ж самого районного стадіону в Чемерівцях, проводиться капітальні роботи в дитячих садках, лікарні та інших і все безкоштовно. Що до аптеки. В нашому містечку функціонує прекрасна центральна районна аптека де директором працює дружина Олександра Павловича. По асортименту і номенклатурі продукції дана аптека поконкурує з будьякою аптекою обласного центру. Ветерани та малозабезпечені хворі отримують медикаменти безкоштовно та по знижених цінах. А стільки допомоги онкохворим як сімя Чорних не дала держава в районі за всі роки незалежності. Слава і хвала таким людям: чесним, порядним ,справжнім ,патріотам свого краю та держави. Саме завдячуючи особистому авторитету та справжній людській порядності Чорного Олександра Павловича підтримали Рада майдану політичні сили та громада району. Цікаво хто б підтримав цих "аноністів"?

Самойлов Іван 28.03.2014 22:02

Знаємо ми цього кандидата, жах тай годі, по перше захватив піщаний кар"єр в с. Жабенці Чемеровецького району, продає пісок направо і наліво, а ліцензії на надра немає, податки взагалі неплатить, а  в с. Жабенці вся дорога по якій їдуть багатотонні автомобілі та місток через річку вийшли з ладу, на заклики громади села - нереагує. А саме головне, цей горе -кандидат має в районі два продуктових магазини, в яких уявіть собі працює 16 незареєстрованих працівників, які одержують зарплату в коверті. Також цей чоловік купив в 2002 році міську комунальну аптеку, це приміщення за умовами договору куплі продажу мало б викоритовуватись як комунальна аптека і всі малазабезпеченні верстви населення та онкохворі мали б там купляти медикаменти, але цей горе-бізнесмен зробив там продуктовий магазин і чхати він хотів на онкохворих. Ганьба таким кандидатам, не за те загинула небесна сотня щоб знову ворюги і аферисти пришли до влади. Губерниторе на Вас вся надія кандидат повинен бути чесним, а не злодюгою і аферистом

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую