ye-logo.v1.2

Екс-бютівку переобрали на посаду ректора гуманітарно-педагогічної академії (ФОТО, ВІДЕО)

Політика 6276

Вона була єдиним кандидатом на посаду очільника вищого навчального закладу.

“Відповідно до закону України “Про вищу освіту” Хмельницька обласна рада оголосила конкурс на заміщення посади ректора Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії. У встановлений термін подачі пропозицій щодо участі у конкурсі надійшла лише одна заява, яка відповідала вимогам закону України “Про вищу освіту”. А саме від Шоробури Інни Михайлівни. Кандидатом на дану посаду може бути громадянин України, вільно володіти українською мовою, мати вчене звання професора, науковий ступінь доктора або кандидата наук і стаж науково-педагогічної роботи не менше десяти років. Отож обласна рада виносить кандидатуру Інни Шоробури для голосування з послідуючим наданням рекомендацій Хмельницькій обласній раді на посаду ректора”, - звернувся до трудового колективу навчального закладу заступник голови облради Ігор Хитрук.

Також очолити гуманітарно-педагогічну академію хотіли кандидат педагогічних наук, доцент Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Сергій Скрипник та кандидат технічних наук, доцент, співробітник Хмельницького національного університету Павло Нагорний. Проте їхні кандидатури не допустили навіть до голосування, адже вони не відповідали вимогам законодавства.

За результатами волевиявлення працівників академії, Інну Шоробуру підтримали 136 делегатів конференції, проти були одинадцять, шестеро утрималися, ще чотири бюлетені виявилися недійсними. Тепер, аби екс-регіоналка очолила Хмельницьку гуманітарно-педагогічну академію на наступні п'ять років, їй потрібно отримати підтримку і більшості депутатів облради.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую