ye-logo.v1.2

Алім Міщук може приступити до виконання своїх обов’язків відразу після виборів

Політика 4505
автора
Фото: автора

Та чи станеться це, буде залежати як від громади району, так і від голови ОДА Леоніда Пруса та начальника обласного УМВС Олександра Розізнаного.

Призначений ще 30 квітня розпорядженням в.о. Президента на посаду голови Волочиської РДА Алім Міщук вимагає від обласних керманичів втрутитися врешті у ситуацію, що склалася у районі.
Нагадаємо, приміщення районної державної адміністрації заблокували, за словами Аліма Міщука, «люди Лабазюка і Собуцького» і не допускають його до виконання своїх службових обов’язків.
За словами Аліма Володимировича, він «не проривався активно до приміщення, бо його постійно стримували».
«Починаючи від дня призначення, я враховував прохання і голови ОДА, і начальника міліції, щоб не вчиняти жодних дій, бо спочатку треба було мирно відсвяткувати 9 травня. Я навіть пішов на контакт із Лабазюком і попросив зняти бетонні блоки і забрати «своїх бійців». Так він тепер усім розказує, що я у нього посаду випрошував! Тепер просять: дайте відбути вибори, бо маємо «свій Слов’янськ» у Ярмолинцях. Зараз Лабазюк переконує людей у Києві, що, поскільки я не виконую своїх посадових обов’язків, мене треба звільнити з займаної посади», – пояснив Алім Міщук під час засідання ради Майдану у п’ятницю, 23 травня.
Він також заявив, що вимагає від голови облдержадміністрації Леоніда Пруса та начальника УМВС у Хмельницькій області Олександра Розізнаного забезпечити йому в понеділок або вівторок (26, 27 травня) можливість приступити до роботи.

За словами Міщука, вхід до адмінприміщення постійно блокують наймані працівники охоронних структур двох компаній: «Вітагро» (належить братам Сергію та Петру Лабазюкам) та «Агробізнесу» (належить Олегу Собуцькому).

Не останню роль у ситуації, що склалася. відіграє й екс-голова РДА Ігор Добжанський, який, за словами новопризначеного голови, грає "під дудку Ядухи (екс-голова ОДА), який знову розставляє своїх людей".

Незадоволений Алім Міщук й діями вже нової влади. Каже, надіслав листи першим особам різних струкрур та установ, а йому приходять відписки. 


Серед головних причин, чому його не пускають на робоче місце, Алім Міщук називає непрозорість ведення бізнесу окремими особами.
«Я маю тверду впевненість, що люди мають жити по правді і по закону. Статки мають наживатись чесною працею, а не за рахунок відмивання бюджетних грошей, віджимання та кришування бізнесу. Мені здається, що окремі люди, які вважають себе великими політиками, серйозними бізнесменами, незамінним головами, просто загрались», – переконаний Алім Володимирович. 

До речі, Волочиськ - один із двох районів, де громада активно протестує проти новопризначеного голова РДА. У Ярмолинцях новопризначеного Валерія Довганя теж тривалий час не пускали на робоче місце, а коли той все ж таки правдами-неправдами пробрався, заблокували його у кабінеті і вимагали написати заяву на звільнення.  

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую