ye-logo.v1.2

Борги через Інтернет

Політика 6255

Щоб дізнатися, скільки маємо заплатити за комунальні послуги, необов’язково телефонувати в абонентський відділ підприємства

Вистачить доступу до всесвітньої мережі! Однак, не всі комунальні підприємства Хмельниччини мають власні сайти, та ще й такі, щоб на них дізнатися про стан особового рахунку платника комунальних послуг. Але поступово, здається, підприємства виправляють ситуацію. І хто знає, може через рік-два необов’язково буде телефонувати в абонентський відділ того чи іншого підприємства, щоб дізнатися: «А скільки я винен за тепло?».
У Хмельницькому два комунальних підприємства мають власні Інтернет-ресурси, на яких не лише є історія «фірми», а щось більше. Так, на сайті http://www.teplo.km.ua/ можна дізнатися про стан вашого рахунку - оплати за послуги, надані «Хмельницьктеплокомуненерго». Для цього необхідно у текстовому полі ввести лише номер вашого особового рахунку (він написаний на книжці та платіжці, яку споживач використовує для оплати послуг). За адресою http://www.water.km.ua/index.php?item=128 абоненти «Хмельницькводоканалу» можуть подати інформацію про показники лічильників.
Найбільше, мабуть, поки що пощастило кам’янчанам. На сайті http://info.kp.km.ua/ для мешканців Кам’янця-Подільського доступна інформація по розрахунках за тепловодопостачання, газ та стан оплати послуг житлово-експлуатаційних контор! Для доступу до детальної інформації користувачу потрібно зареєструватися на сайті та авторизуватися на головній сторінці. При реєстрації необхідно вказати лише особовий номер рахунку. Після авторизації в меню користувача з’являється посилання для перегляду стану його розрахунків.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую