ye-logo.v1.2

«Я не хочу майданів, бо знаю, чим може це завершитися», –

Політика 1331

заявив у Хмельницькому лідер «Свободи» Олег Тягнибок

«Вибори можуть відбутися в будь-який момент. Водночас, їх може не бути у найближчі 6-7 років, - зазначив Олег Ярославович. – А все через зміни в Конституції, які планують Партія регіонів з Блоком Юлії Тимошенко. А тому, вважаю, сьогоднішні події у Верховній Раді свідчать про те, що в українців хочуть забрати право обирати!»
На думку лідера всеукраїнської організації «Свобода», перемовини про створення широкої коаліції «посвячені» в Москві. І все йде до узурпації влади та розподілу України. Тягнибок закликав вже виходити на вулиці та боротися за свої права. Це ж робитиме і «Свобода», якщо відбудеться «антиконституційний переворот. «Нам загрожує викорінення народовладдя, знищення малого та середнього бізнесу, ліквідація державного суверенітету, узаконення українофобії, запровадження репресій проти неугідних, – зазначив Олег Тягнибок. – А провина в цьому лежить на Президентові Вікторі Ющенкові, який довів країну до такого. Але він зробить певні кроки, щоб не здійснився задум Москви. Ющенко може розпустити парламент чи достроково скласти з себе повноваження, або ж оголосити референдум про зміни до Конституції». Отож, «Свобода» поставила свої вимоги до «зрадників» Майдану: розпустити Верховну Раду, провести референдум про форму правління в Україні та про необхідність проведення люстрації (докорінне очищення влади). «Ми можемо боротися в умовах вуличної боротьби, – підкреслив головний «свободівець», який «воює на вулиці» вже 18 років. – Але я не хочу майданів, бо знаю, чим може це завершитися. Тимошенко після помаранчевої революції добре орієнтується в вуличній боротьбі. Вона знає, які можна влаштувати провокації чи як «розвести» людей. Вона це вміє».
І наостанок. Олег Тягнибок збирається взяти участь у президентських перегонах. Так само, як і «Свобода» - в парламентських виборах. Лідер партії розраховує, що Хмельниччина віддасть за націоналістичну політичну силу 10 відсотків, а голосів на Західній Україні вистачить для того, щоб «Свобода» подолала тривідсотковий прохідний бар’єр.



Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую