ye-logo.v1.2

Гонець із Вінниці?

Політика 1489
Фото: TEST TEST TEST

Ймовірно, що губернатором Хмельниччини стане мешканець сусідньої області Ігор Мізрах. Вінничани це називають «помстою за Коцемира»

Минулої п’ятниці одна із вінницьких газет розмістила повідомлення про те, що незабаром у Хмельницькій області призначать нового губернатора. І стане ним вінничанин, проректор інституту конструювання та моделювання одягу Ігор Мізрах. Сам претендент, як пише газета, не заперечує цю інформацію. Каже лише, що вже успішно пройшов співбесіду в Секретаріаті Президента і чекає на документальне підтвердження, котре, ймовірно, оприлюднять у перших числах серпня. Наші джерела в президентському відомстві також підтвердили - проекти указів є. Правда, поки що не підписані.
Теперішнього голову адміністрації Івана Гавчука ніби знімають за те, що не відповідає «новим підходам до майбутніх президентських виборів» та не дружить з місцевою елітою. А це, вочевидь, заважатиме в отриманні високого результату в президентських перегонах.
Хто такий Ігор Мізрах? Разом з батьком вони перетворили маленьке ПТУ на маленький приватний інститут конструювання одягу та підприємництва, є співвласником фірми «Бриз», яка випускає оселедці в банках. Ще донедавна обличчя нашого претендента можна було побачити на багаточисельних біг-бордах. Він рекламував свій вуз. Також у одній із місцевих газет друкувалися «Анекдоти від Мізраха», на місцевому телебаченні співав пісні під гітару і зняв кліп. Як твердять знавці-вінничани, Мізрахи чомусь не зжилися з іншими керівниками. Зокрема, з мером Вінниці Володимиром Гройсманом.
Утім, багато хто з сусідів не вірить у це призначення, сприймають як жарт. І називають його, сміючись, «помстою за Коцемира» (нагадаємо, що у 2003 році Віктор Коцемир очолював Вінницьку область).
Хмельницький політичний бомонд вже стомився від постійних повідомлень про зняття-призначення губернатора. Такі чутки з’явилися ще півроку тому. Подейкували, що на високе крісло претендував голова правління ЗАТ «Стіомі-холдінг», депутат обласної ради Михайло Стаднік. Але Іван Гавчук залишився на місці. Потім поширювалися чутки про призначення екс-губернатора Олександра Буханевича. Багато хто дивувався – для чого боротися за місце, на котрому можна буде втриматися всього кілька місяців. Тепер на горизонті з’явився Ігор Мізрах.
До початку серпня залишилися лічені дні... Дивимося на офіційний сайт Президента.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую