ye-logo.v1.2

Вибирати мають за відкритими списками

Політика 1546
Фото: Саша

В цьому переконані міські та селищні голови Хмельницької області

Питанням проведення в Україні реформи місцевого самоврядування та виборчого законодавства відповідно до вимог Європейської інтеграції було присвячене засідання круглого столу, що відбулося минулої п’ятниці у Красилові за участю науковців Київського інституту трансформації суспільства, провідних українських експертів, міських та селищних голів Хмельницької області.
Учасники засідання внесли пропозиції до законодавства України щодо проведення виборів за відкритими списками, обговорили заходи, які необхідно здійснювати в обласних, міських, селищних рад для успішного впровадження реформи місцевого самоврядування. Також обрали представників від Хмельниччини, що ввійдуть до організаційного комітету з підготовки І Всеукраїнських національних зборів міських голів, присвячених питанням адміністративно-територіальної реформи та реформи виборчої системи, а також ухвалили і підписали звернення міських голів та лідерів громадських організацій України до Президента Парламентської Асамблеї Ради Європи Луїса Марії де Пуча на підтримку резолюції ПАРЄ щодо доцільності проведення в Україні виборів за відкритими списками.
– Круглий стіл у Хмельницькій області – це вже п’ятий захід за участю міських голів, проведений у регіонах України. Рішення, прийняті під час проведення таких круглих столів є надзвичайно важливими в умовах складної політичної, економічної, фінансової та структурної кризи, що нині вирує в Україні, - так прокоментував проведення круглого столу у Красилові директор українського інституту трансформації суспільства Олег Соскін.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую