ye-logo.v1.2

На депутатів здійснюють психологічний тиск

Політика 1395

У Красилові триває блокування сесії міськради

Уже четвертий раз поспіль не можуть зібратися на засідання чергової сесії депутати Красилівської міськради. Як повідомляла газета «Є Поділля», дванадцять народних обранців відмовилися брати участь у продовженні сесії до того часу, поки не буде поставлено на голосування в присутності громади міста  пропозицію депутата Олександра Арсенюка «Про призупинення рішення виконавчого комітету по підняттю тарифів на водопостачання до проведення громадських слухань». Логіки дій цих депутатів мер Красилова Марія Гвоздьова не може зрозуміти. Адже чимало з них ще в березні цього року наполягали на піднятті тарифів. І вбачає в цьому політичний підтекст конфлікту, в результаті чого страждають багато людей, які не можуть дочекатися позитивного вирішення сесією своїх життєво важливих проблем.  
Один з організаторів блокування роботи сесії міськради депутат Олександр Арсенюк заявив кореспонденту «Є Поділля»: якщо міський голова не виконає поставлених перед нею вимог, то, можливо, засідання сесії не вдасться зібрати до наступних виборів.
Наразі вже почався психологічний тиск на депутатів, які не бажають брати участь в акції протесту. На останнє засідання, яке мало відбутися 13 серпня, депутат Микола Кізюн прийшов із великим запізненням. Довго вагався, чи взагалі з’являтися у сесійній залі. Адже напередодні йому по телефону настирливо рекомендували «не брати участі у роботі сесії». До речі, як повідомила депутат Людмила Гордій, «це вже не перша спроба залякати народних обранців».



Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую