ye-logo.v1.2

Голова Хмельницької облради не звітуватиме перед депутатами

Політика 2555
Друга поспіль сесія обласної ради пройде без Михайла Загородного
Друга поспіль сесія обласної ради пройде без Михайла Загородного. Фото: з архіву

Питання звіту Михайла Загородного зняли з порядку денного чергової сесії.

23 грудня Хмельницька обласна рада збереться на чергове пленарне засідання. У порядку денному – сім десятків питань, серед яких половина – депутатські запити.

Одним із питань мав стати і звіт голови Хмельницької обласної ради Михайла Загородного. Утім, сьогодні, 21 грудня, його зняли з порядку денного. Причина – Михайло Васильович на лікарняному і не сесії не буде присутнім. А тому й не зможе відзвітувати. Члени президії погодилися, що звіт Загородного слід перенести на наступне засідання, яке пройде вже наступного року.

А ось питання звіту про виконання плану роботи облради на 2016 рік та затвердження плану роботи на наступний, викликало дискусію. На думку депутата Дмитра Бойка, звіт за рік, що минає, не потрібно слухати без Михайла Загородного. Такої ж думки дотримується й Олександр Драган. «Ми напевно не можемо сказати, що дуже добре спрацювали. Маємо, мабуть, претензії, як до самих себе, так і до керівництва обласної ради, яке ми обрали», - заявив Олександр Васильович. Було запропоновано звіт перенести на наступну сесію, а ось план затвердити 23 грудня. Утім, пропозиція не набрала необхідної кількості голосів. Як і саме питання розглядати все разом. А тому, як зазначила перший заступник голови облради Неоніла Андрійчук, вже під час самого засідання депутатський корпус вирішить, як розглядати це питання – звіт та план разом, або окремо.

До речі, як проходитиме сесія 23 грудня, сайт "Є" планує транслювати в прямому ефірі.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую