ye-logo.v1.2

Податківці, не вимагайте від підприємців зайвих довідок!

Політика 2645
Фото: Олег

Із подібною заявою звернулися депутати Хмельницької міської ради

Завершилася друга сесія, на якій обранці прийняли понад 50 рішень. Зокрема, депутати затвердили звіт про виконання міського бюджету за 9 місяців 2010 року та внесли зміни до бюджету міста Хмельницького на 2010 рік; підтримали план роботи міської ради на перше півріччя 2011 року. Затвердили склади адміністративної комісії міської ради та комісії Хмельницької міської ради з питань поновлення прав реабілітованих. Ухвалили рішення про обрання представників міської ради до складу редколегії газети "Проскурів". Погодились створити філію Хмельницької дитячої школи мистецтв на вулиці Молодіжній, 2/3 В. Також депутати ухвалили низку рішень, які стосуються комунального майна, соціального захисту, значна кількість прийнятих рішень стосується врегулювання земельних відносин тощо. А в «Різному» розглянули й звернення ВО «Свобода», яке ще на початку сесії проголосив Володимир Гончарук, яке стосувалося вимог податківців. Ті, за словами депутата, незаконно вимагають від підприємців довідку про сплату внесків до Пенсійного фонду. Однак інший обранець – Надія Кнець заявила, що підприємці вже домовились із податковою і конфлікту ніби то немає. Але… Усну домовленість вирішили закріпити рішенням міської ради, яке більшістю голосів було підтримано лише з другої спроби. Спочатку «за» проголосували 25 депутатів, а обранці з «Батьківщини» не голосували, оскільки їм не роздали наперед це звернення. Тоді в дискусію вступив секретар міської ради Валерій Лесков, який зауважив, що міський голова зачитав текст, і, немов, невже цього не достатньо? Повернулися до питання знову. І 46 депутатів натиснули на кнопку «За».

Коментарі:

нормательно 16.12.2010 17:45

хороше і правильне рішення! Податкова озвіріла і обнагліла до пределу. депутатам - зачьот.

Проскурів 16.12.2010 08:39

добре, що підтримали, от тільки чого вони за Податковий кодекс проголосували. Невже БЮТ виступає за уряд Азарова та підтримує того Моньку Бродського?

granada 15.12.2010 17:39

як це немає конфлікту? Кнець відірвана від реальності. Мене відфутболили і сказали принести довідку з Пенсійного, довелося там стояти дві години в черзі, аби задовольнити податкового інспектора. панове-депутати зробили хорошу справу, є виявляється і від них користь. Можуть, коли хочуть, тепер треба щоб Податкова вимогу почула. Свободі подяка, не вперше піднімають болючі для нас проблеми.

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую