ye-logo.v1.2

Виконком Хмельницької міськради: пільги на навчання для «атовців» та ще 32 питання (запис ефіру)

Політика 4616
26 жовтня виконавчий комітет Хмельнциької міської ради розгляне 33 питання
26 жовтня виконавчий комітет Хмельнциької міської ради розгляне 33 питання. Фото: з архіву

Сьогодні, 26 жовтня, відбудеться чергове засідання виконавчого комітету.

У порядку денному 33 питання. Та усі вони, скоріше за все, будуть прийняти без жвавого обговорення. Хіба що на початку виконкому можуть виникнути питання, оскільки розглядатимуть проекти, які стосуються комунального майна.

Так, до прикладу, першим же питанням стане проект «Про передачу в оренду ПАТ «Укрпошта» нежитлових приміщень міської комунальної власності», яким пропонують надати поштовикам 11 приміщень під їхні відділення терміном на 2 роки та 11 місяців. Орендна плата? Гривня без ПДВ. За таку ж суму в оренду можуть надати 17,4 квадратних метри на Проскурівській, 15 для забезпечення робочого місця відповідального секретаря адміністративної комісії.

Ще один проект рішення стосується учасників АТО. Ним передбачено здійснити 50% компенсацію оплати навчання у вищих навчальних закладах міста Хмельницького для 16 хмельничан. Від 1450 гривень до 2175 гривень кожному – сума залежить від вартості їхнього навчання в вишах.

Наприкінці засідання виконком має розрахуватися за День міста, який відзначили ще місяць тому. А саме прийняти рішення про виділення з цільового фонду Хмельницької міської ради понад 16 тисяч гривень для оплати за харчування делегацій, які приїжджали на свято.

Як проходить засідання виконкому, можна спостерігати в прямому ефірі на сайті «Є». Початок трансляції 26 жовтня о 14.00:

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую