ye-logo.v1.2

Василь Ядуха подарував губернатору Московської області орден

Політика 3477
Фото: www.mosreg.ru

У Будинку Уряду Московської області Російської Федерації відбулася церемонія підписання угоди про торговельно-економічне, науково-технічне і культурне співробітництво між урядом Московської області та Хмельницькою обласною державною адміністрацією.

Документ підписали губернатор Московської області Борис Громов та голова Хмельницької обласної державної адміністрації Василь Ядуха. За словами Бориса Громова, які наводить сайт уряду Московської області, підписуючи угоду про співробітництво, у Підмосков'я та Хмельницької області відкриваються нові хороші перспективи співпраці і подальшого підвищення товарообігу. І, користуючись нагодою, він запросив представників ділових кіл Хмельницької області взяти участь у щорічній виставці, яка пройде в жовтні цього року у виставковому комплексі «Крокус-експо».
Василь Ядуха розповів про потенціал Хмельницької області, яка займає провідне місце в країні по виробництву котлів, цементу, масла, цукрового піску тощо. «Всього в Хмельницькій області працює понад півтори тисячі підприємств, на яких працює 20% населення», - повідомив він. За словами Василя Степановича, Хмельницька область готова запропонувати Підмосков'ю також співпрацювати у сфері поставок сільськогосподарської продукції, прийняти участь у розвитку курорту Сатанова, де містяться потужні запаси лікувальних мінеральних вод, за складом близьких до знаменитої трускавецької «Нафтусі». Крім того, він відзначив великі заслуги Бориса Громова перед українським народом у справі допомоги воїнам-інтернаціоналістам, велику роботу, проведену очолюваним ним Міжнародним союзом «Бойове братство без кордонів» в Україні. Від імені президії міжнародної громадської організації «Асамблея ділових кіл України» він урочисто вручив губернатору Московської області Бориса Громова Орден золотого тріумфального сокола, іменну лицарську шаблю та іменний диплом.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую