ye-logo.v1.2

Перерва на п’ять днів: сесія обласної ради завершилась, так і не розпочавшись

Політика 2576

Жодного із питань порядку денного депутати не розглянули.

Сьогодні, 22 березня, під час чергової сесії обласної ради депутати від фракції «Свобода» разом із учасниками АТО заблокували трибуну. Причина – вимога винести питання «Про використання червоно-чорного прапора ОУН на території Хмельницької області» на першочерговий розгляд.

Аби домовитись і прийняти спільне рішення, під час перерви депутати облради зібрались у кабінеті голови Михайла Загородного. Обіцяна п'ятнадцятихвилинна перерва затягнулась аж на годину. Обранці повернулись в зал, де керівники фракцій публічно виловлювали свою думку щодо винесення питання червоно-чорних прапорів на першочерговий розгляд. Виявилось, консенсусу на перемовинах досягнути не вдалось - під час голосування рішення підтримали 25 обласних обранців.

«У нас є проголосовані питання, які ми включили до порядку денного, але ми не досягнули згоди щодо включення першим питання про червоно-чорні прапори, - зазначив голова обласної ради Михайло Загородний. - Ми не досягнули компромісу в тих перемовинах, які відбували тільки що з головами фракцій. Всі стоять твердо на одній і тій же позиції. Тому, пропоную створити широку узгоджувальну раду по 2 представники від кожної фракції, залучити учасників АТО».

За словами Михайла Васильовича, ця узгоджувальна рада працюватиме протягом 2-3 днів. Тому сесію обласної раду перенесли на 10.00 годину 27 березня. Більшість присутніх депутатів пропозицію підтримали.

Запис ефіру 18 сесії Хмельницької обласної ради.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую