ye-logo.v1.2

Кадрові перестановки в Хмельницькій ОДА стартували?

Політика 6200
Вже заговорили про перші кадрові зміни.
Вже заговорили про перші кадрові зміни.. Фото: з архіву автора

Вже відома попередня інформація про нові призначення і звільнення.

Значна частина інформації про кадрові перестановки у стінах Хмельницької ОДА «гуляє» поки що неофіційно і підтверджувати її ніхто не спішить, але кажуть «процес пішов». Відомі прізвища одразу декількох голів райдержадміністрацій і навіть деяких заступників голови ОДА. Але публічно їх не озвучують, бо «Кабмін тягне з погодженням».

До речі, інформація про призначення й самого Вадима Лозового була відома задовго до того, як це сталося, і причину офіційного оприлюднення теж називали затягуванням погодження Кабміну.

Отож, за даними джерел сайту «Є» на місце звільненого заступника з гуманітарних питань Валерія Олійника, прийде нинішня голова Чемеровецької районної ради Світлана Павлишина.

А ось Ярмолинецький район, який вже кілька років не має голови райдержадміністрації, ніби то, очолить депутат Хмельницької обласної ради Андрій Шутяк. На погодження його кандидатури Кабміном також поки що очікують.

За попередніми даними, зміни керівників районів також можуть відбутися у Дунаєвецькому, Городоцькому, Чемеровецькому, Теофіпольському, Ізяславському, Волочиському та Віньковецькому районах.
 

Коментарі:

Oleksander Ponyatovskuy 09.08.2018 11:16

В Летичеві не забудьте поміняти

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую