ye-logo.v1.2

Вадим Лозовий розповів про чергові кадрові перестановки

Політика 5811
Вадим Лозовий, голова Хмельницької облдержадміністрації
Вадим Лозовий, голова Хмельницької облдержадміністрації. Фото: автора

Про них він заявив під час свого звіту за сто днів роботи.

Сьогодні, трього вересня, голова Хмельницької облдержадміністрації Вадим Лозовий, не раз говорив про кадрову політику. Повідомив він і про ті кадрові зміни, які мають відбутися найближчим часом.

Перш за все пан Лозовий нагадав, що за час його роботи було звільнено трьох голів райдержадміністрацій – Старосинявської, Теофіпольської та Городоцької. «Призначено голову Деражнянської та погоджено голову Ярмолинецької райдержадміністрації (Андрія Шутяка – прим.авт.), - заявив Вадим Миколайович. - Звільнено заступника голови Хмельницької облдержадміністрації Олійника і підписана заява Гуменного. Мною прийнято рішення звільнити керівника апарату (Юрія Бирку – прим.авт.), очікуємо на погодження Кабінетом Міністрів щодо призначення заступника голови облдержадміністрації з питань з гуманітарних питань Павлишену Світлану Андріївну (голова Чемеровецької райради – прим.авт.)».

А ось щодо іншого свого заступника, який «дістався» йому «в спадок» - Володимира Кальніченка, Вадим Лозовий залишив на посаді. Та й це ще не все.

«Ще раз нагадаю, що ми маємо створити новий департамент екології та природних ресурсів, куди маємо підібрати гідного керівника. Департамент економіки цієї осені, думаю, запрацює з новою силою. І я незадоволений ситуацією в управлінні молоді та спорту і стоїть питання про заміну керівника. І це ще не всі кадрові питання. Всі карти відкривати не буду», - заявив голова Хмельницької ОДА.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую