ye-logo.v1.2

Президент порадив хмельничанці уважніше читати Податковий кодекс (ВІДЕО)

Політика 2094

Віктор Янукович відповів на запитання: «Коли підприємці отримають обіцяні податкові канікули?»

Президент Віктор Янукович спростував інформацію про те, що влада не виконує обіцянку щодо запровадження податкових канікул для малого і середнього бізнесу. Про це він повідомив під час телемарафону "Розмова з країною", відповідаючи на запитання хмельничанки.

 Нагадаємо, що згідно з п. 154.6 Податкового кодексу України на період з 1 квітня 2011 до 1 січня 2016 року застосовується ставка 0 відсотків для платників податку на прибуток, які одночасно відповідають двом умовам:
- Дохід кожного звітного податкового періоду наростаючим підсумком з початку року не перевищує 3 мільйонів гривень;
- Нарахована за кожний місяць звітного періоду зарплата (дохід) працівників, які перебувають з платником податку у трудових відносинах, не менше двох мінімальних заробітних плат, розмір якої встановлено законом.
При цьому вони повинні додатково відповідати одному з наступних критеріїв:
а) створені після 1 квітня 2011 року;
б) діючі, у яких протягом трьох послідовних попередніх років (або протягом всіх попередніх періодів, якщо з моменту їх утворення пройшло менше трьох років), щорічний обсяг доходів задекларований в сумі, що не перевищує трьох мільйонів гривень, і в яких середньооблікова кількість працівників протягом цього періоду не перевищувала 20 осіб;
в) які були зареєстровані платниками єдиного податку до набрання чинності Кодексом і у яких за останній календарний рік обсяг виручки від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг) становив до 1 мільйона гривень і середньооблікова кількість працівників - до 50 осіб.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую