ye-logo.v1.2

Призначення Президента: ще одна райдержадміністрація отримала очільника

Політика 3712
На Хмельниччині ще одна РДА отримала керівника
На Хмельниччині ще одна РДА отримала керівника. Фото: www.volynnews.com

З керівником буде Віньковецька РДА.

Учора, 23 жовтня, Президент підписав розпорядження про призначення голови Віньковецької районної державної адміністрації. Про це йдеться на офіційному сайті глави держави.

«Призначити Олександра Анатолійовича Коцеміра головою Віньковецької районної державної адміністрації Хмельницької області з 25 жовтня 2018 року зі строком випробування три місяці та оплатою праці відповідно до законодавства», - йдеться у тексті розпорядження.

Олександр Коцемір – депутат Віньковецької райради, працює викладачем у районній дитячій школі мистецтв. У декларації, яку подав Олександр Анатолійович, як кандидат на посаду голови, внесена квартира і гараж у Віньківцях, дві земельних ділянки у селі Карачіївці Віньковецького району та легковик «Ford Transit Connect». Заробітна плата отримана за основним місцем роботи у районному відділі культури склала 119 188 гривень.

Дружина, Світлана Іванівна, має у власності 4 земельних ділянки загальною площею майже 3 гектари у тому ж таки селі Карачіївці Віньковецького району. 74 327 гривень зробила у районний відділ освіти, ще біля 10 тисяч отримала прибутку від надання майна в оренду. 

Нагадаємо, що у понеділок, 22 жовтня, Президент призначив голову Староксинявської РДА

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую