ye-logo.v1.2

Президент призначив голову Старосинявської РДА: що задекларував чиновник

Політика 4874
Василь Франчук займав посаду голови райради
Василь Франчук займав посаду голови райради. Фото: www.starasinyava-rda.gov.ua

Розпорядження з’явилось на офіційному сайті глави держави.

Сьогодні, 22 жовтня, Президент України призначив голову Старосинявської районної державної адміністрації. Про це йдеться у відповідному розпорядженні, розміщеному на офіційному сайті Президента.

«Призначити Василя Володимировича Франчука головою Старосинявської районної державної адміністрації Хмельницької області з 23 жовтня 2018 року зі строком випробування три місяці та оплатою праці відповідно до законодавства», - йдеться у тексті розпорядження.

Василь Франчук до призначення кілька років обіймав посаду голови Старосинявської райради. У декларацію вніс квартиру та гараж у селищі, окрім того має по земельній ділянці у селах Чехи та Заставці Старосинявський район. У 2013 році голова став власником автомобіля «TOYOTA Auris», того ж таки року випуску. Заробітна плата отримана за основним місцем роботи у Старосинявській районній раді склала 103 185 гривень.

Дружина має у власності офіс у селищі. Дохід від підприємницької діяльності – 146 000 гривень. На двох подружжя взяло кредиту майже 200 000 гривень у 2017 році. 

Нагадаємо, що на початку вересня, Президент призначив нового очільника Ярмолинецької РДА.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую