ye-logo.v1.2

Президент призначив керівника Городоцької РДА

Політика 9731
Олену Матвєйцеву призначили головою Городоцької РДА
Олену Матвєйцеву призначили головою Городоцької РДА. Фото: gorodocka-gromada.gov.ua

Розпорядження опублікували на офіційному сайті Президента.

Сьогодні, 29 жовтня, на офіційному сайті Президента України з'явилось розпорядження про призначення голови Городоцької районної державної адміністрації. Крісло очільника займе заступниця міського голови з гуманітарних питань Олена Матвєйцева.

«Призначити Олену Тадеушівну Матвєйцеву головою Городоцької районної державної адміністрації Хмельницької області з 30 жовтня 2018 року зі строком випробування три місяці та оплатою праці відповідно до законодавства», - йдеться у розпорядженні.

У декларацію, яку подавала Олена Тадеушівна як кандидат на посаду голови Городоцької РДА, внесла будинок, гараж та літню кухню у Городку. Також декларує частку у власності дорогоцінного набору прикрас. Серед автотранспорту – джип «Nissan» та мікроавтобус «ZUK». За основним місцем роботи у Городоцькій міськраді Олена Матвєйцева заробила 162 768 гривень, ще 100 гриивень отримала подарунку і маає 13 535 гривень дивідендів у банку. Окрім того, на рахунку в банку тримає 322 220 гривень, ще 20 000 зберігає готівкою.

Чоловік, Анатолій Миколайович, має у власності дві земельних ділянки, магазин, виробничі приміщення у Городку і нежитлове приміщення у спільній власності в обласному центрі. Окрім того, декларує частку у власності любительського човна, повністю володіє автомобілями «Nissan», «Mercedes Vito», і чотирма вантажівками - «Ford Transit», «DAF», «ZWALVE», «Mercedes BENZ 709». Дохід від зайняття підприємницькою діяльністю склав 1 411 213 гривень, ще понад 2 000 гривень отримав дивідендів у банку. На рахунках тримає понад 30 000 гривень, стільки ж зберігає готівкою. 

Читайте також: Призначення Президента: ще одна райдержадміністрація отримала очільника

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую