ye-logo.v1.2

У Хмельницькому презентували онлайн-ресурс з короткими програмами кандидатів в президенти

Політика 2714
Онлайн-інструмент допоможе визначитись із вибором
Онлайн-інструмент допоможе визначитись із вибором. Фото: надане ГО "Центр UA"

Інструмент стане в нагоді для всіх, хто хоче зробити усвідомлений вибір.

Учора, 14 березня, у Хмельницькому презентували онлайн-інструмент "Вибори 2019. За кого голосувати?". Завдяки ресурсу виборець може за 15-20 хвилин зможе отримати коротку й зрозумілу інформацію про програму кандидатів у президенти.

"Онлайн-інструмент має полегшити життя українців напередодні президентських виборів. У легкий та доступний спосіб кожен охочий може ознайомитися із профайлами десяти найпопулярніших кандидатів, які змагаються за посаду Президента. На ресурсі зібрана інформація про програмні позиції кандидатів коротко та без емоційно-забарвлених заяв політтехнологів", - зазначають розробники інструменту ГО “Центр UA”.

Крім цього, можна також проаналізувати позиції кандидатів у 22 сферах політики, які входять до компетенції Президента згідно із Конституцією (стаття 106) та іншими законами України. Однак, найважливіша функція цього інструменту — можливість виборців пройти онлайн-тест, сформувати власну політичну програму і в фіналі побачити топ-3 кандидатів, програми яких збігаються з їхніми власними позиціями.

Розробники не сподіваються, що інструментом скористається кожен третій чи кожен другий виборець. Водночас, команда "Центру UA" переконана, що зможе охопити кілька сотень тисяч користувачів — а це вже кілька відсотків виборців, які “робитимуть погоду” на цих і майбутніх виборах.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую