ye-logo.v1.2

Коли Вадим Лозовий піде з посади голови Хмельницької ОДА

Політика 3502
Вадим Лозовий хотів би довести до логічного кінця відродження Хмельницького летовища
Вадим Лозовий хотів би довести до логічного кінця відродження Хмельницького летовища. Фото: автора

Вадим Лозовий вважає, що саме президент має вирішити його майбутнє.

Голови обласних державних адміністрацій є представниками Президента України в областях. Відповідно після інавгурації новообраний очільник країни Володимир Зеленських може запустити кадрові зміни. Нинішній голова Хмельницької облдержадміністрації Вадим Лозовий сьогодні, 15 травня, під час свого звіту розповів, коли саме піде зі своєї посади.

За словами Вадима Лозового, він поки що немає намірів йти з посади голови обласної державної адміністрації. Тобто не планує писати заяву про відставку. Каже, подібні кадрові питання повинен вирішувати новобраний президент Володимир Зеленський.

«Поки що продовжую працювати на своїй посаді. Для мене пріоритетом залишається виконання власних службових обов’язків. Нехай президент, згідно з чинним законодавством, вирішує, коли мені йти з посади голови облдержадміністрації. Поки мої повноваження не припинять, я продовжу працювати», — поділився Вадим Лозовий.

Також під час свого звіту голова Хмельницької облдержадміністрації заявив, що найбільшими своїми досягненнями він вважає допомогу у впровадженні реформ, налагодження комунікації з представниками районів і обласного центру й прозорість роботи ОДА. Крім того, каже, він хотів би довести до логічного кінця відродження Хмельницького летовища.

Нагадаймо, під час свого звіту Вадим Лозовий розповів, що дорогу до Летичева добудовуватиме не китайська компанія.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую