ye-logo.v1.2

Уляна Ткаченко не йде з «Опозиційним блоком» та вже не керує фракцією в облраді

Політика 5858
Уляна Ткаченко більше не очолює фракцію "За конкретних справ". Новим керівником став Вадим Лозовий
Уляна Ткаченко більше не очолює фракцію "За конкретних справ". Новим керівником став Вадим Лозовий. Фото: ілюстративне з архіву

Депутатка обласної ради написали, що відмовилася балотуватися до Верховної Ради України.

Ще 10 червня «Опозиційний блок» у Києві представив першу десятку кандидатів від своєї партії в участі в позачергових виборах до парламенту, які заплановані на 21 липня. І в цій десятці була Уляна Ткаченко, депутатка Хмельницької обласної ради, керівниця фракції партії «За конкретні справи».

Утім, на сторінці Уляни Ткаченко в «Фейсбуці» написала: «Зараз, в період суспільного протистояння я опинилася перед вибором: чи зануритися з головою у політичну діяльність і будувати власну кар’єру, а чи відмовитися від перспективи зростання, але залишитися поруч із людьми, які мені довіряють. Люди для мене – мета моєї праці, а не трамплін для своєї кар’єри. Саме тому я не маю морального права зрадити їхнім сподіванням, їхній довірі, їхнім запитам. Я переконана, що зможу принести більше користі для людей на своєму місці на Хмельниччині, аніж стану їхнім представником у Києві. Тому я оголошую про своє рішення відмовитися від балотування до Верховної Ради України».

Скрін повідомлення Уляни Ткаченко в "Фейсбуці".

Сьогодні ж на сесії Хмельницької обласної ради, голова облради Михайло Загородний повідомив, що Уляна Ткаченко більше не очолює фракцію партії «За конкретні справи». А новим керівником фракції став екс-голова Хмельницької облдержадміністрації Вадим Лозовий.

Крім цього Михайло Загородний повідомив і про те, що в облраді більше немає «Блок Петра Порошенка «Солідарність». Її перейменовано на «Рідну Хмельниччини».

Нагадаємо, сьогодні, 21 червня, проходить пленарне засідання Хмельницької обласної ради, яке сайт «Є» транслює в прямому ефірі.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую