ye-logo.v1.2

Парламентарка Олена Копанчук вибачилася за «кнопокодавство»

Політика 3728
Олена Копанчук написала, що проголосувала за себе і колегу емоційно, без усвідомлення наслідків своєї поведінки
Олена Копанчук написала, що проголосувала за себе і колегу емоційно, без усвідомлення наслідків своєї поведінки. Фото: facebook.com/olena.kopanchuk/

Представниця «Слуги народу» пояснила чому проголосувала за колегу.

 Вчора, 11 вересня, активісти руху «Чесно» заявили, що народна обраниця Олена Копанчук, кнопкодавила під час голосування за законопроект про внесення змін до закону «Про будівельні норми» щодо удосконалення нормування у будівництві (№1052) за основу». Сьогодні ж вона пояснила свій вчинок.

«Хочу публічно принести вибачення за допущену мною помилку при голосуванні, - написала Олена Копанчук на своїй сторінці у Фейсбуці. - Для мене було важливо, щоб даний законопроект, який спрямований на покращення майбутнього України, був проголосований, і тому емоційно, без усвідомлення наслідків своєї поведінки, проголосувала за колегу. Те, що я зробила - неправильно. Будьте певні, цей урок я запам‘ятаю назавжди».

А на ракновому засіданні Верховної Ради України, Олена Копанчук заявила, що готова в якості покарання готова віддати свою зарплату в благодійні фонди. Які саме, не назвала.

Олена Копанчук пояснила свій вчинок, написавши пост у Фейсбуці.

Нагадаємо, Олена Копанчук стала народним депутатом України від партії «Слуга народу», вигравши вибори на окрузі №189 (Нетішин, Білогірський, Ізяславський, Красилівський та Теофіпольський райони).

Відзначимо й інше. Треього вересня Верховна Рада направила на розгляд Конституційного суду законопроект №1027 про додаткові підстави дострокового припинення повноважень народного депутата, зокрема за кнопкодавство. Факт неособистого голосування пропонують встановлювати через суд.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую