ye-logo.v1.2

Новий депутат Хмельницької міської ради: хто він та якими статками володіє

Політика 4707
Новий депутат очолює міське комунальне підприємство «Муніципальна дружина»
Новий депутат очолює міське комунальне підприємство «Муніципальна дружина». Фото: автора

Роман Цимбалюк також став членом комісії з містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природнього середовища.

Сьогодні, 26 вересня, на позачерговій сесії Хмельницької міської ради заступник голови місцевої виборчої комісії презентував нового депутата. Ним став представник ВО «Свобода» Роман Сергійович Цимбалюк. Така зміна в органі місцевого самоврядування сталася через смерть у червні цього року Сергія Королюка.

За словами заступника голови Хмельницької міської виборчої комісії Віталія Шведа, до виборчої комісії 6 вересня надійшло повідомлення, що повноваження Сергія Королюка припиняються достроково через його смерть. Якщо повноваження місцевого депутата припинено достроково, то його місце посідає за черговістю інший депутат з цієї партії. Проте представник ВО «Свобода» Олександр Мельник відмовився йти до міської ради. Тому за черговістю новим депутатом став саме Роман Цимбалюк, який балотувався за номером 14 у виборчому списку від міської організації «Свободи».

Крім того, на позачерговій сесії Роман Сергійович був включений до складу постійної комісії з містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

Наразі Роман Цимбалюк працює директором міського комунального підприємства «Муніципальна дружина». Цю посаду він обіймає з лютого минулого року. До цього часу був з 2006 до 2015 року фізичною особою-підприємцем, а з 2008 до 2018-го працював охоронцем у Хмельницьких магістральних електричних мережах пс-330. Крім того, в Хмельницькому економічному університеті здобув кваліфікацію «бакалавр» з економіки підприємства.

Останню щорічну декларацію Роман Сергійович опублікував 20 березня цього року. У ній зображені його доходи та статки за 2018-й.

З нерухомості він володіє квартирою в обласному центрі площею 72 квадратних метрів та з 2012 року торговим кіоском на вісім «квадратів». У власності його дружини Наталії Цимбалюк минулого року з’явилася квартира у Хмельницькому площею 65,2 квадратних метрів. Її вартість на дату набуття склала 469 тисяч гривень.

Загальний дохід Романа Цимбалюка за попередній рік склали 141 тисячу 647 гривень. Зокрема, йому нарахували в Південно-Західній енергосистемі 4 тисячі 969 гривень зарплатні за основним місцем роботи, а пізніше — 136 тисяч 678 гривень у ХМКП «Муніципальна дружина». Натомість Наталія Цимбалюк отримала 41 тисячу 117 гривень зарплатні за основним місцем роботи. Щоправда, в декларації не вказано її місце роботи, проте у біографічній довідці Романа Цимбалюка на сайті міської ради зазначається, що вона працює у приватному медичному центрі.

Роман Цимбалюк та його дружина офіційно не володіли минулого року серйозними грошовими заощадженнями, транспортними засобами й корпоративними правами.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую