ye-logo.v1.2

П’ятеро нардепів від Хмельниччини отримали компенсацію за оренду житла в столиці

Політика 2918
Не отримували компенсації шестеро парламентарів
Не отримували компенсації шестеро парламентарів. Фото: ілюстративне 24tv.ua

Перелік парламентарів оприлюднили на сайті Верховної Ради.

На сайті Верховної Ради України оприлюднили інформацію щодо компенсації у жовтні народним депутатам України за оренду житла або винайм готельного номера, де вони можуть проживати. Є серед цього списку і нардепи від Хмельниччини, обрані на позачергових парламентських виборах 21 липня.

Відтак, до списку тих, кому в жовтні здійснили компенсацію за оренду житла або винаймання готельного номера, потрапили п’ятеро парламентарів. Отож, таку компенсацію отримали депутати Юрій Заславський, Володимир Ватрас, Олена Копанчук, Олексій Жмеренецький та віце-спікер Верховної Ради Руслан Стефанчук.  

Так, Олена Копанчук, депутатка, обрана по виборчому округу №189, отримала на оренду житла в столиці у жовтні 20,8 тисячі гривень. Мажоритарник Олексій Жмеренецький (виборчий округ №190) - 14,3 тисячі гривень. Депутати-списочники, обрані по загальнодержавному мандатному округу, Володимир Ватрас та Юрій Заславський отримали 41,6 тисячі гривень та 41,45 тисячі гривень відповідно, а віце-спікер Руслан Стефанчук 19,5 тисячі гривень.

Читайте також: Двоє нардепів від Хмельниччини майже не голосували у Верховній Раді.

Не отримували компенсації шестеро парламентарів: Олександр Герега, Микола Стефанчук, Віктор Бондар, Ігор Марчук, Сергій Лабазюк та Денис Монастирський.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую