ye-logo.v1.2

У п'ятницю, 22 листопада, представлять нового голову Хмельницької ОДА

Політика 7309
Кабмін погодив кандидатуру ще 28 жовтня
Кабмін погодив кандидатуру ще 28 жовтня. Фото: з архіву

Кандидатуру Кабмін погодив ще у жовтні.

Завтра, 22 листопада, у Хмельницькому планується представлення нового очільника Хмельницької обласної державної адміністрації. Як відомо, на цю посаду претендує Дмитро Габінет, кандидатуру якого погодив Кабінет Міністрів. Наразі в ОДА розпочали акредитацію ЗМІ на захід.

Відомо, що представлення планують провести в залі засідань Хмельницької обласної ради о 12.30. З власних джерел стало відомо, що президент Володимир Зеленський представляти нового голову ОДА не приїде. Натомість представить очільника краю перший заступник керівника Офісу президента Сергій Трофімов.

Нагадаємо, кандидатуру Дмитра Габінета на посаду голови Хмельницької ОДА погодив Кабмін ще 28 жовтня під час виїзного засідання у Маріуполі. Наразі офіційного розпорядження на сайті президента України про призначення ще немає.

Дмитро Габінет - кандидат юридичних наук, працював на кафедрі теорії та історії держави і права ХУУПу. Фото: з фейсбук-сторінки Дмитра Габінета.

Читайте також: Якими статками володіє потенційний голова Хмельницької облдержадміністрації.

Дмитро Габінет - кандидат юридичних наук, працював на кафедрі теорії та історії держави і права ХУУПу. Також Дмитро Габінет є помічником-консультантом народного депутата Миколи Стефанчука, а за даними Опендатабот - співвласником громадської організації «Форпост народовладдя», спільно із нинішнім тимчасово виконуючим обов’язки заступника голови ОДА Сергієм Ткачуком.

Коментарі:

Віталій Українець 22.11.2019 05:21

Зе злякався на все життя після Тернополя -гостювати!

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую