ye-logo.v1.2

Руслан Стефанчук планує повернути гроші за оренду тещиної квартири

Політика 2303
Руслан Стефанчук за оренду квартири отримав 19,5 тисяч гривень компенсації
Руслан Стефанчук за оренду квартири отримав 19,5 тисяч гривень компенсації. Фото: Ruslan-Stefanchuk-public-page

За її оренду перший віцеспікер парламенту отримав компенсацію від держави.

Про це вчора, 21 листопада, журналістам повідомив голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія. Проте він не підтримує таке рішення Руслана Стефанчука.

За інформацією інтернет-видання «Українська правда», Давид Арахамія розповів, що перший віцеспікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук хоче повернути державі всі компенсації, які він отримав на оренду житла. Голова депутатської фракції вважає таке рішення неправильним, адже нардепи, які живуть у столиці отримують відшкодування. Тому Руслан Стефанчук не порушив вимог чинного законодавства.

«Він усе робив законно. Там особиста є історія. Але він написав заяву на голову Верховної Ради, щоб усі його відшкодування повернули назад із його зарплати. Вчора», — цитує Давида Арахамію «Українська правда».

Нагадаємо, у електронній декларації за минулий рік Руслан Стефанчук вказав, що «безоплатно користується» київською квартирою своєї тещі Тетяни Ситарук. У ній він проживає спільно зі своєю родиною. За жовтень цього року він отримав від держави 19,5 тисяч гривень грошової компенсації за її оренду.

Нещодавно перший віцеспікер прокоментував, що не порушив чинного законодавства, адже цьогоріч він сплачує орендну плату за це житло.

Читайте також: Верховна Рада прийняла бюджет 2020: чи підтримали його нардепи від Хмельниччини

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую