ye-logo.v1.2

Три завдання для Дмитра Габінета – призначеного голови Хмельницької ОДА

Політика 5396
Дмитро Габінет очолив Хмельницьку облдержадміністрацію 22 листопада 2019 року
Дмитро Габінет очолив Хмельницьку облдержадміністрацію 22 листопада 2019 року. Фото: автора

Про першочергові проблеми, який новий керівник має вирішити, сказав перший заступник керівника Офісу президента Сергій Трофімов.

Сьогодні, 22 листопада, відбулося офіційне представлення голови Хмельницької облдержадміністрації Дмитра Габінета. Під час якого Дмитро Анатолійович не лише визначив пріоритет у своїй роботі - покращення життя кожного пересічного мешканця Хмельниччини, а почув першочергові завдання, які стоять перед ним.

Їх озвучив перший заступник керівника Офісу президента Сергій Трофімов. «Я чув, що 30 жовтня китайський підрядник мав завершити реконструкцію та ремонт певних ділянок дороги М-12 в напрямку Вінниці (від села Голосків Летичівського району до кордону із Вінницькою областю – прим.авт.), - почав Сергій Володимирович. - Через надзвичайно низькі темпи виконання робіт, «Укравтодором» було прийнято рішення про припинення дії контракту. А підрядник виконав робіт менше, ніж на один відсоток від загального обсягу запланованих робіт. Хоча за конкрактом мав виконати близько 70% робіт». А після озвученої статистики, заявив: «Тому одне з найперших завдань, спільно з «Укравтодором», забезпечити нормальне сполучення».

Серед пріоритетів назвав і завершення будівництва обласної дитячої лікарні. «Провести невідкладний аудит будівнитцва, перерахунок проєктно-кошторисної документації, - сказав пан Трофімов. - Якщо потрібно, то звертатися та залучати кошти Державного фонду регіонального розвитку».

«Також стоїть завдання завершити об’єднання територіальних громад. Хмельниччина не на останньому місці, рухається добре, але потрібно цей процес завершити», - заявив заступник керівника Офісу президента.

Сергій Трофімов та Дмитро Габінет

Сергій Трофімов (ліворуч) озвучив першочергові завдання перед Дмитром Габінетом. Фото автора.

Розповів пан Трофімов і про три ключових показники, якими вимірюють роботу голів облдержадміністрацій. «Перше – це відсутність корупції або нульова толерантність, направлення бюджетних коштів цільовим призначенням. Друге – реформа децентралізації й її закінчення – об’єднання громад за принципом спроможності та передача на місця ресурсів, повноважень тощо. І третє – це залучення інвестицій, створення нових робочих місць, оптимізація існуючих, підвищення заробітної плати і так далі. Звісно будемо вимагати від нового голови та нової місцевої влади оновлення кадрового, і політичного оновлення на місцях, запровадження якихось нових управлінських стандартів».

Ну, а після офіційного представлення Сергій Трофімов із Дмитром Габінетом пішли, як сказали, проводити народу з силовиками.

Детальніше про представлення Дмитра Габінета, його промову та завдання від Офісу президента, дивіться у відео від сайту "Є":

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую