ye-logo.v1.2

ЦВК визнала хмельничанина Сергія Мандзія народним депутатом

Політика 2544
Сергій Мандзій був присутній в залі засідань під час голосування
Сергій Мандзій був присутній в залі засідань під час голосування. Фото: з фейсбуку Сергія Мандзія

Він є членом політичної партії «Слуга народу».

Сьогодні, 5 грудня, Центальна виборча комісія визнала обраним народним депутатом України хмельничанина Сергія Мандзія. Про це йшлося сьогодні на засіданні ЦВК, яке транслювали в прямому ефірі. Відповідний проект постанови про визнання Сергія Мандзія депутатом підтримали одноголосно. Як зазначили на засіданні, постанову мають оприлюднити на сайті ЦВК.

В ЦВК додали, що кандидат подав до ЦВК заяву та відповідні документи, які перевірила комісія. Сергій Мандзій був присутній в залі засідань під час голосування. Йому вручили посвідчення народного депутата.

Нагадаємо, Сергій Мандзій зайняв у Верховній Раді місце депутата Олександра Курбакова, який був обраний до парламенту за партійними списками, а нещодавно очолив «Укравтодор» і склав депутатський мандат.

Сергій Мандзій - хмельничанин, має вищу освіту та є директором ТОВ «РЕМБУД». Також відомо, що у 2015 році він балотувався на посаду Хмельницького міського голови від Блоку Петра Порошенка. Наразі є членом виконавчого комітету Хмельницької міської ради за квотою від Блоку Петра Порошенка.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую