ye-logo.v1.2

Новий голова Хмельницької РДА: хто він та що задекларував

Політика 7640
Артем Багінський новий голова Хмельницької РДА
Артем Багінський новий голова Хмельницької РДА. Фото: із фейсбуку Артема Багінського

Артем Багінський належить до пропрезидентської партії.

Учора, 25 лютого, уже ввечері на сайті президента України з'явилось розпорядження про призначення ще одного голови РДА. Цього разу нового керівника отримав Хмельницький район.

«Призначити Артема Олександровича Багінського головою Хмельницької районної державної адміністрації Хмельницької області», - йдеться в у розпорядженні.

Артем Олександрович у 2009 році закінчив юридичний факультет Хмельницького університету управління та права імені Леоніда Юзькова. Згідно із даними сайту «Чесно», у 2010 році балотувався до Хмельницької міської ради 6-го скликання від «Народної екологічної партії».

Наразі Артем Багінський член політичної партії «Слуга народу» і помічник народного депутата Володимира Ватраса.

Подав декларацію, тоді ще кандидат на посаду голови РДА Артем Багінський, у грудні 2019 року, відповідно звітував про доходи за 2018 рік. У його власності на той момент була квартира 55,2 квадратів у Грузевиці, та квартира у спільній власності із батьками та братом (49,40 квадратних метрів) в обласному центрі.

Новий очільник райдержадміністрації декларував власний бізнес — адвокатське бюро «Артема Багінського», ТОВ «Юридичне бюро Багінського» і ТОВ «Укрштамп». Дохід від зайняття незалежною професійною діяльністю у 2018 році склав 362 782 гривні. Ще 7 754 гривні розміщувались на банківському рахунку і 14 тисяч доларів зберігав готівкою. У тому ж 2018 році Олександр Багінський мав несплачені податкові зобов'язання – 18 163 гривні та 8 249 гривень кредиту в банку.

Дружина, Ольга Багінська, згідно із декларацією чоловіка, мала автомобіль легковий «Geely FE-1» 2012 року випуску куплений у тому ж таки році. Щодо фінансових надходжень, то тут зазначана лише соціальна допомога по догляду за дитиною до трьох років - 10 320 гривень.

Читайте також: Зв’язки з нардепами й адвокатська практика: що відомо про нову голову Городоцької РДА

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую